Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μποτσέλι

Ο Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό - Έτσι τον χαρακτήρισε

Ο διάσημος Ιταλός τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι, αποκάλυψε ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, ενώ μίλησε για την συγκεκριμένη εμπειρία του, χαρακτηρίζοντάς την ως «εφιάλτη».

Ο Αντρέα Μποτσέλι, σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Η εμπειρία μου από τον κορονοϊό; Μια τραγωδία, όλοι μας μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι δεν ήταν πολύ υψηλός, βήχα και φτέρνισμα».

Ο Μποτσέλι και η σύζυγός του είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο της Πίζας για να δωρίσουν το πλάσμα τους για τις έρευνες για τον Covid-19.

Όσον αφορά τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων στη χώρα, η οποία ξεκίνησε στις 4 Μαΐου, ο Μποτσέλι δήλωσε “Ευχαριστώ τον Θεό που δεν ήμουν εγώ που έπρεπε να λάβω αποφάσεις”. “Δόξα τω Θεώ, δεν είμαι πολιτικός και δεν κλήθηκα να πάρω αποφάσεις, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτού που πρέπει να λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις”, είπε.

Εκτίμησε ότι υπάρχει “υπερβολικά πολύς συναγερμός” για τον Covid-19 επί του παρόντος και ότι αυτή η στάση ήταν δικαιολογημένη στην αρχή της κρίσης, αλλά όχι τώρα.

Στις 12 Απριλίου, ένα μήνα μετά τη διαγνωστική εξέταση της 10ης Μαρτίου για τον κορονοϊό, στην οποία βρέθηκε θετικός, ο τενόρος έδωσε συναυλία στο Duomo του Μιλάνου, τον μεγάλο καθεδρικό ναό της οικονομικής πρωτεύουσας της χώρας.

Η συναυλία με τίτλο “Μουσική για την ελπίδα” οργανώθηκε για το Πάσχα και κατά τη διάρκειά της ο καλλιτέχνης έψαλλε μόνος μέσα στον καθεδρικό ναό ύμνους και μελωδίες της εκκλησιαστικής μουσικής.