Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κορονοϊός: Η ειδική μάσκα για… ποτό και κοκτέιλ (ΦΩΤΟ)

Κορονοϊός: Η ειδική μάσκα για… ποτό και κοκτέιλ (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα ο κορονοϊός πλέον έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν. Έτσι μία σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε να φτιάξει και μία πατέντα με μία συγκεκριμένη μάσκα η οποία σου επιτρέπει να πίνεις κοκτέιλ με καλαμάκι.

Η ίδια μίλησε στην New York Post τονίζοντας ότι: «Είμαστε στη Νέα Ορλεάνη, κι εδώ στη Νέα Ορλεάνη μας αρέσει να πίνουμε».

Το ιδιαίτερο που έχει αυτή η μάσκα είναι ότι έχει μία τρυπούλα, από την οποία μπορεί να περάσει το καλαμάκι και να απολαύσεις το ποτό ή το κοκτέιλ σου.

Την ιδέα της την έδωσε ένας φίλος της και μέσα σε μία εβδομάδα ίδια κατάφερε να φτιάξει 40 μάσκες μαζί με τη βοηθό της, με τη μία μάσκα να της παίρνει περίπου μία ώρα.
Μάλιστα πλέον τις πουλάει σε διάφορα σχέδια για 30 δολάρια τη μία, έχοντας αυτή τη στιγμή κάνει Sold out σε όλα τα κομμάτια της.

«Σκεφτόμασταν να κάνουμε μια προσθήκη για τα χείλη, που να ανοίγει και να κλείνει, αλλά έτσι θα έπρεπε όποιος φοράει τη μάσκα να την πιάνει και να αγγίζει και το πρόσωπό του.

Τότε σκεφτήκαμε να ανοίξουμε μόνο μια μικρή τρύπα, ένα επιπλέον στρώμα υφάσματος στη μάσκα, από όπου υπό γωνία θα περνάει το καλαμάκι. Οπότε δεν χρειάζεται η οπή αυτή να ανοίγει εντελώς, ποτέ» περιγράφει.