Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανακοίνωνονται νέα μέτρα: Τι θα γίνει σε όσους άλλαξαν μόνιμη κατοικία για να πάνε στο χωριό!

Ανακοινώνονται νέα μέτρα: Τι θα γίνει με όσους άλλαξαν μόνιμη κατοικία για να πάνε στο χωριό!

Την ώρα που όλοι βλέπουν ότι τα περιοριστικά φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάποιοι προσπαθούν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, προκειμένου να μπορέσουν να πάνε στο χωριό ή το νησί τους, προκειμένου να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κάθε νοήμον άνθρωπος, ελλοχεύει τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Ένας από τους τρόπους λοιπόν ήταν να αλλάξουν στο taxis τον τόπο μόνιμη κατοικίας του, προκειμένου να δείξουν νόμιμοι σε ενδεχόμενο έλεγχο κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Για αυτούς λοιπόν, ο Στέλιος Πέτσας είχε όχι και τόσο ευχάριστα νέα κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον ΣΚΑΙ. Εκεί λοιπόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποίησε πως ζητήθηκε από τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή ενημέρωση σχετικά το πόσοι και ποιοι προέβησαν σε αυτή την κίνηση το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να υπάρξει έλεγχος σε περίπτωση που παρατηρηθεί μαζική έξοδος.

Βέβαια, σε αντίθεση με τα όσα επικαλούνται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν τουλάχιστον μαζική μετακίνηση.

Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν προβλέπεται κλείσιμο των διοδίων, αλλά αύξηση των ελέγχων στην Εθνική Οδό, αλλά και στους παράδρομου, ενώ τέλος προανήγγειλε και αύξηση των προστίμων.

Τέλος, όπως είπε τα νέα μέτρα, αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα ή αύριο.