Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - Ξέσπασμα Ελληνίδας ηθοποιού: «Πώς περιμένουν να ζήσουμε με 200 ευρώ;»

ΒΙΝΤΕΟ - Ξέσπασμα Ελληνίδας ηθοποιού: «Πώς περιμένουν να ζήσουμε με 200 ευρώ;»

Καταγγελτική, βγάζοντας ταυτόχρονα μία κραυγή αγωνίας για το σήμερα και την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στο mega, η ηθοποιός Ράνια Μακρή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες οικονομικά στιγμές, λόγω του κορονοϊού, που περνάει τόσο η ίδια, όσο και οι συνάδελφοί της, καθώς δεν δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ.

401284_10201128756166792_503670523_n

Συνεχίζοντας η κ. Μακρή είπε: «Οι περισσότεροι πληρωνόμαστε με το επεισόδιο και το θέμα είναι ότι οι εταιρίες παραγωγής για τα επεισόδια που έχουμε δουλέψει, μας πληρώνουν μετά από μεγάλο διάστημα. Για τα επεισόδια που έχουμε ήδη έχουμε κάνει, εμείς είμαστε απλήρωτοι επειδή σταμάτησε η προβολή. Για να πληρωθούμε πρέπει να υπάρχει η προβολή των επεισοδίων στα οποία παίζουμε και μετά από κάποιους μήνες να πάρουμε χρήματα στα χέρια μας..», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζοντας και θέλοντας να καταδείξει το μέγεθος του προβλήματος είπε ότι: «Ούτε ασφάλιση έχουμε, ούτε ένσημα. Αν έχεις οικογένεια και παιδιά, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η συνάδελφος η Σοφία Αλεξανιάν βγήκε με θάρρος και είπε ότι δεν έχει τα βασικά. Ενημερώθηκα πως είμαστε πάνω από 7000 ηθοποιοί και ζήτημα αν οι 1000 θα μπορέσουν να ενταχθούν στην Εργάνη για να πάρουν κάποιο επίδομα. Είναι πολύ κρίμα.

Εγώ είμαι άνεργη αυτή τη στιγμή όπως και πολλοί συνάδελφοί μου. Παίρνω ένα ΚΕΑ, έχω κάποια πράγματα απλήρωτα… Όταν έχεις δύο και τρία ενοίκια να τρέχουν, είναι δύσκολη η κατάσταση. Οι λογαριασμοί τρέχουν, έχουμε παιδιά, οικογένεια… Δεν κατανοώ πώς περιμένουν να ζήσουμε με 200 ευρώ, ένα ΚΕΑ. Πραγματικά είναι δύσκολη η κατάσταση».