Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ξενοδοχείο

Αυτές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στα ξενοδοχεία- Τι προβλέπεται

Για ένα διαφορετικό καλοκαίρι ετοιμάζονται τα ξενοδοχεία της χώρας. Οι επιχειρηματίες των τουριστικών καταλυμάτων ήδη προετοιμάζονται για τη νέα κατάσταση, πριν ανακοινωθούν επίσημα οι οδηγίες της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία τους.

Ένα πρώτο μέτρο για το όποιο γίνονται προετοιμασίες, είναι η υποδοχή των πελατών με ηλεκτρονικό check in στις εισόδους των ξενοδοχείων. Μόνο αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι θα περνάει κάποιος πελάτης στο γνώριμο χώρο υποδοχής.

Παράλληλα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές στους εσωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων όπου σε αρκετά σημεία θα τοποθετηθούν διαχωριστικά από πλέξι γκλας.

Βέβαιο θεωρείται ότι θα γίνονται συνεχώς απολυμάνσεις. Μάλιστα πολλά ξενοδοχεία δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσουν μία διαφορετική μέθοδο εκείνη της νέφωσης που είναι πιστοποιημένη για απολύμανση.

Στο ξενοδοχείο μάλιστα κάθε 15 ημέρες και τα 200 άτομα του προσωπικού θα υποβάλλονται σε τεστ για τον κορονοϊό, ενώ έχει συσταθεί και ομάδα υγείας που θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για να διαχειριστεί τυχόν ύποπτο κρούσμα.

Στις πισίνες, οι αποστάσεις μεταξύ των πελατών θα είναι τουλάχιστον 2 με 2,5 μέτρα. Με αποστάσεις και οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες.

Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι ο γνώριμος μπουφές των ξενοδοχείων. Οι πελάτες θα απολαμβάνουν στα δωμάτιά τους τα γεύματα.