Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων της Εύβοιας: «Δύο φορές Μάνδρα είναι αυτό που ζούμε - Πνίγεται η αδερφή μου και ο γαμπρός μου»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων της Εύβοιας: «Πνίγεται κόσμος - Η μύτη τους μόνο είναι έξω από το νερό - Δύο φορές Μάνδρα είναι αυτό που ζούμε»

Η κακοκαιρία «Θάλεια» έχει χτυπήσει για τα καλά από το βράδυ του Σαββάτου την Εύβοια και οι μαρτυρίες των κατοίκων σοκάρουν, καθώς μιλούν για καταστάσεις χειρότερες από αυτές της Μάνδρας!

«Κινδυνεύει πολύς κόσμος. Δύο φορές Μάνδρα είναι αυτό που ζούμε. Η στάθμη στα ισόγεια σπίτια είναι δύο μέτρα. Πνίγεται η αδερφή μου και ο γαμπρός μου στο σπίτι τους. Ίσα που αναπνέουν. Η μύτη τους μόνο είναι έξω από το νερό. Εγώ πρόλαβα και βγήκα τελευταία στιγμή κι ανέβηκα στην ταράτσα», είπε με τρεμάμενη φωνή κάτοικος της περιοχής που μετέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό τα όσα συμβαίνουν.

Άλλη μαρτυρία κατοίκου από την παραλία στον Βασιλικό σοκάρει: «Έχει πλημμυρίσει ο Λίλας Ποταμός. Όλοι είναι στις ταράτσες για να σωθούν. Το νερό στα περισσότερα σπίτια ξεπερνάει το ύψος του γονάτου. Όλοι είμαστε εγκλωβισμένοι, δεν μπορεί κανείς να βγει. Όλα έγιναν μετά τις 3 τα ξημερώματα».