Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΟΥΤΑΚΟΣ

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο "αντίο" στον Παναγιώτη Κουτάκο

Το τελευταίο “αντίο” στον Παναγιώτη Κουτάκο είπαν η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο Καλλιθέας.

Η θλίψη και η οδύνη για τον χαμό του Παναγιώτη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων. Η μητέρα του Σταυρούλα, η αγαπημένη του σύζυγος, η κόρη του Σταυρούλα, συντετριμμένες αποχαιρέτησαν τον δικό τους άνθρωπο, ο οποίος έφυγε από την ζωή στα 49 του χρόνια. Πρόσωπα σκυθρωπά, μάτια βουρκωμένα, ανείπωτος ο πόνος.

Ο Παναγιώτης Κουτάκος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός και ο χαμός του σκόρπισε τη θλίψη σε όλους όσοι τον είχαν γνωρίσει. Άνθρωπος ήπιων τόνων, καλοσυνάτος, έντιμος, ευγενής, εργατικός, χωρίς εχθρούς στον χώρο της δημοσιογραφίας, ο Παναγιώτης έφυγε και αφήνει πίσω του τις αξίες και την ηθική που τον χαρακτήρισαν σε όλη του τη ζωή.

Ο Παναγιώτης Κουτάκος άρχισε την δημοσιογραφία από την εφημερίδα "ΦΙΛΑΘΛΟΣ", ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στο “Filathlos.gr”. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον έχει σκεπάσει.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.