Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΟΚ: Πρώην παίκτης του «Nomads» έπεσε από την ταράτσα λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του

ΣΟΚ: Πρώην παίκτης του «Nomads» έπεσε από την ταράτσα λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό ατύχημα που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή είχε ο πρώην παίκτης του "Nomads" Λευτέρης Παρασκευάς. Ο ίδιος, σε ανάρτησή του στο facebook, περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έπεσε από την ταράτσα κατά τη διάρκεια εργασιών που έκανε και πως κατάφερε να τις διαχειριστεί.

«Πριν ακριβώς από έναν μήνα είχα πτώση από την ταράτσα του σπιτιού ,στον κάτω όροφο, σχεδόν 4 μέτρα ύψος, από βιασύνη και έλλειψη σοβαρότητας κάνοντας εργασίες που όλοι τις θεωρούμε εύκολες και βαρετές. Αποτέλεσμα τις πτώσης, να δημιουργήσω κάταγμα στον Ο1 σπόνδυλο και να φοβηθώ μην μου αφήσει κανένα κουσούρι. Οι πρώτες ημέρες πέρασαν ξάπλα σε ένα κρεβάτι προσπαθώντας να διαχειριστώ την κατάσταση που ζούσα. Ο Κωνσταντής και το κορίτσι μου η Ελισάβετ που κυοφορούσε την μικρή Μυρτώ στον ένατο μήνα ήταν δίπλα μου και βοηθούσαν σε όλα αυτά που χρειαζόμουν για να επανέλθω σύντομα στην δράση. Οι μέρες πέρασαν, εγώ σηκώθηκα και φορώντας κηδεμόνα τριών σημείων, επανήλθα γρήγορα στα οικογενειακά δρώμενα και στην δουλειά μου».

728002_cd91f072dc-bc58e386b06d3f39

Ωστόσο όλα πήγαν πολύ καλά και όπως ο ίδιος συνεχίζει στην ανάρτησή του η τύχη τού χαμογέλασε και πάλι. «Επειδή όμως η ζωή είναι ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ όλα επανήλθαν στην κανονικότητα και η μικρή Μυρτώ γεννήθηκε φέρνοντας χαρά και αγάπη γύρω μας!!!Ακούγεται σαν παραμύθι αλλά για μένα είναι η πιο όμορφη πραγματική ιστορία που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια!».

728002_f67e122977-877272f2c3b34da5