Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τζανιόλο

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι απάντησε η «καυτή» μαμά του Τζανιόλο στις βρισιές των οπαδών της Λάτσιο

Η κόντρα που άρχισε πρόσφατα μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της Λάτσιο και της μητέρας του μέσου της Ρόμα Νικολό Τζανιόλο όχι μόνο δεν λέει να σταματήσει αλλά όσο περνάει ο καιρός φαίνεται πως ολοένα και φουντώνει.

Η αρχή έγινε στο πρόσφατο "Derby della Capitale" μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων της Ρώμης, με την Curva Nord να βάζει στο στόχαστρο την Φραντσέσκα Κόστα μέσω υβριστικών συνθημάτων και την ίδια να μην πτοείται και να χρησιμοποιεί το λογαριασμό της στο Instagram για να δώσει τις απαντήσεις της.

Δόθηκε ωστόσο και συνέχεια την Κυριακή (22/9), με μερίδα οργανωμένων οπαδών των λατσιάλι να τραγουδούν συνθήματα εις βάρος της κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Πάρμα και την απάντηση να έρχεται και πάλι μέσω Instagram από τη μητέρα του μέσου των τζαλορόσι.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα video μέσα από την εξέδρα των μπιανκοτσελέστι τιφόζι την ώρα που την στολίζουν με όχι και τόσο ευγενικά λόγια, με την Κόστα να σχολιάζει ως εξής: "Με σκέφτεστε πάντα... Τι χαριτωμένοι"!

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή την κόντρα δεν μένουν αμέτοχοι οι φανς της Ρόμα που δείχνουν την υποστήριξή τους προς την μητέρα του Τζανιόλο με μπαράζ αποθεωτικών μηνυμάτων μέσω Instagram ενώ αυτή τη φορά αρκετοί ήταν και οι φίλοι της Λάτσιο που της ζήτησαν συγγνώμη, τονίζοντας πως δεν είναι όλοι οι οπαδοί των αετών που την βρίζουν και πως οι προσβολές έχουν και ένα όριο...

Η ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΚΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM: