Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ρεφερι

Ομαδικό κώλυμα οι διαιτητές ως τις 17 Γενάρη

Τη στιγμή που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το αυριανό Δ Σ της Super League αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την απόφαση των διαιτητών να προχωρήσουν σε αποχή λόγω των μηνύσεων εναντίον τους, αλλά και της επίθεσης στο σπίτι του Άγγελου Ευαγγέλου, οι Έλληνες ρέφερι προχώρησαν σε ακόμα μία κίνηση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το σύνολο των διαιτητών και βοηθών της Super League 1 απέστειλε ομαδικό κώλυμα στην ΚΕΔ ώστε να προλάβει την επιτροπή και να μη γίνουν οι ορισμοί για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Το κώλυμα, μάλιστα, είναι μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, κάτι που καλύπτει τις δύο πρώτες αγωνιστικές του νέου έτους (17η, 18η), αλλά και τις δύο του Κυπέλλου για τη φάση των "16".

Βέβαια, θεωρητικά, στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση και επειδή δεν υπάρχει VAR, μπορούν να οριστούν διαιτητές από τον πίνακα της Super League 2. Αν γίνει κάτι τέτοιο και πραγματοποιηθούν τα ματς του Κυπέλλου πριν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα τότε το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, όποτε οριστεί αυτό, θα διεξαχθεί με κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι η 17η αγωνιστική περιλαμβάνει τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (5/1, κεκλεισμένων) και Άρης-ΠΑΟΚ (4/1), από τα οποία το πρώτο είναι να διεξαχθεί με ξένους διαιτητές.