Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΠΕΟΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Σφοδρή επίθεση Μπέου σε Μαρινάκη - Δείτε πώς τον χαρακτήρισε

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό!

«Επειδή έκανε δηλώσεις ο κ. Μαρινάκης για περιττώματα. Περιττώματα, δηλαδή κοπρίτες. Μεγαλύτερος κοπρίτης από τον Μαρινάκη δεν υπάρχει! Στην Ελλάδα της δημοκρατίας και όχι του δυνατού υπάρχει αξιοπρέπεια. Στον Βόλο είμαστε περήφανοι και αξιοπρεπείς. Ο Βόλος είναι η μοναδική επαγγελματική ομάδα στην πόλη μας, έχει 2.500 διαρκείας λόγω των μελών», ανέφερε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή Total Football του OPEN TV και συνέχισε λέγοντας:

«Η πρώτη τελική του Ολυμπιακού έγινε στο 63'. Κι άμα αδικήθηκε, πόσες ομάδες αδικούνται κάθε Κυριακή; Μπορεί να μην είναι οφσάιντ, οριακό είναι, να το δεχτώ. Δεν ντρέπεται όμως να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις; Τον Ολυμπιακό τον μικραίνουν. Είναι δυνατό να ψάχνει δικαιολογίες; Σήμερα ο Βόλος έπαιζε με τέσσερις δανεικούς από τον ΠΑΟΚ από την Κ19 και με άλλους τέσσερις παίκτες κάτω των 23 ετών. Ο προϋπολογισμός του Βόλου είναι 2 εκατομμύρια και του Ολυμπιακού 20. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Όταν λέει ο κ. Μαρινάκης να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο ξέρετε τι εννοεί; Να κερδίζει ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι να πάνε να γα.....ν. Να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι... μπιπ».

Έπειτα ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε που ήταν δίπλα στον Μαρινάκη στο παρελθόν: «Τη γνωριμία μου με τον Μαρινάκη την πλήρωσα με 11 μήνες φυλακή. Καλώς ήμουν μαζί του, δεν μετανιώνω για τίποτα. Το πλήρωσα. Καμία πληγή δεν μου άφησε. Βγήκα πιο δυνατός και πιο σοφός. Μου άφησε κάποιες πικρίες», υπογράμμισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Κλείνοντας, ο δήμαρχος Βόλου τόνισε: «Για πρώτη φορά δηλώθηκα ως διερμηνέας σκοπίμως. Μου το δίνει το δικαίωμα ο νόμος και ήθελα να δω αν ένας άνθρωπος που μικραίνει τον Ολυμπιακό θα έμπαινε να τραμπουκίσει στον αγωνιστικό χώρο. Και μιλάω για τον κ. Καραπαπά».