Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ: «Γλυκάθηκαν με τον ορισμό πρωταθλητή στις γυναίκες και τους κακοφάνηκε»

ΠΑΟΚ: «Γλυκάθηκαν με τον ορισμό πρωταθλητή στις γυναίκες και τους κακοφάνηκε»

Μια διαρροή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΣΑΠ για συνέχιση του πρωταθλήματος βόλεϊ και άφησε αιχμές κατά του Ολυμπιακού.

Στη Μικράς Ασίας αναφερόμενοι στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ τόνιζαν τα εξής: «”Γλυκάθηκαν” με τον ορισμό Πρωταθλητή στο βόλεϊ γυναικών ελέω του Προέδρου της Ομοσπονδίας και των πρόθυμων συμβούλων του και τους κακοφάνηκε η εξέλιξη στη Λίγκα... Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της πανδημίας έως τώρα έμεινε σταθερός στο να προστατευτεί η υγεία των αθλητών και να διακοπούν τα πρωταθλήματα, θεωρούμενα αυτά ως μη γενόμενα!

Όσον αφορά τις θεωρίες περί στοχοποίησης ομάδων και προσώπων, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, βγάλαν στα "μανταλάκια" τον εκπρόσωπο της Ελπίδας Αμπελοκήπων σήμερα στη Λίγκα, ο οποίος αν είχε ψηφίσει διαφορετικά, θα τους είχε στερήσει τη μεγάλη χαρά να πάρουν τίτλο μέσα στα γήπεδα, όπως διαλαλούν δεξιά κι αριστερά. Όσο για τις "συνομωσιολογίες" περί ανίερων συμμαχιών... απάντηση δίνουν το 14-1 στην ΟΧΕ, το 21-0 στην ΕΟΠΕ, καθώς και το 9-1 της τελικής ψηφοφορίας στη Λίγκα στο βόλεϊ».