Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
βόλει

Volley League: Κρούσμα κορονοϊού στον Μίλωνα

Όπως γνωστοποίησε η ΕΣΑΠ παίκτης του Μίλωνα βρέθηκε θετικός στον κορoνοϊό. Ο βολεϊμπολίστας αμέσως τέθηκε σε καραντίνα, ενώ αύριο αναμένεται να κάνουν τεστ και οι συναθλητές του. Ειδοποιήθηκαν ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου αφού οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν τον Μϊλωνα για το Λιγκ Καπ την προηγούμενη εβδομάδα. 

Η ανακοίνωση:

Η Ε.Σ.Α.Π. ενημερώνει πως μετά από ειδοποίηση της γραμματείας του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό βολεϊμπολίστας του συλλόγου. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της Volley League.

Ο αθλητής μπήκε σε καραντίνα και οι συναθλητές του θα περάσουν τεστ κορονοϊού το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου σε μονάδα της Βιοϊατρικής. Επίσης ειδοποιήθηκε ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με το Μίλωνα το προσεχές Σάββατο καθώς και οι ομάδες του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα ΟΝΕΧ που έδωσαν αγώνες με το Μίλωνα για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Να σημειωθεί πως για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να νοσήσουν από κορονοϊό περισσότεροι από τρεις αθλητές του ρόστερ, ενώ κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να ζητήσει μέχρι δύο αναβολές λόγω κορονοϊού. Η ΕΣΑΠ θα εκδόσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με οποιαδήποτε εξέλιξη και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή του Μίλωνα.