Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
παοκ βολει γυναικων

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Δια τηλεφωνικής περιφοράς ορίστηκε ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδος»

 Άμεση και μέσω διαρροής ήταν η αντίδραση του ΑΣ ΠΑΟΚ στην απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ να δώσει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο βόλεϊ στον Ολυμπιακό. 

Στην θέση του ο ΠΑΟΚ για το θέμα ρίχνει τα ... βέλη του στα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ που είναι από την Βόρεια Ελλάδα, ενώ τονίζει πως το ΔΣ έγινε με συνθήκες κρυφού σχολείου! 

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ: 

«Σε μία συνεδρίαση διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με συνθήκες κρυφού σχολειού εν έτει 2020, δια τηλεφωνικής περιφοράς, ο Ολυμπιακός ορίστηκε Πρωταθλητής Ελλάδος, συγκεντρώνοντας το απόλυτο των θετικό ψήφων των συμβούλων.

Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους συμβούλους της ΕΟΠΕ και ειδικότερα στους Βορειοελλαδίτες συμβούλους Νίκο Δατσέρη, Δήμητρα Χαριτίδου και Θεόφιλο Ορφανίδη (Θεσσαλονίκη), καθώς και τον Αντώνη Τελλόπουλο (Αλεξανδρούπολη)  για την περήφανη στάση τους.

Στον ΠΑΟΚ, όπως ήταν επόμενο, υποδέχθηκαν με χαμόγελα, τον ορισμό των Ερυθρολεύκων ως Πρωταθλητές Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών από τους πρόθυμους συμβούλους της ΕΟΠΕ και από τον ακόμα πιο πρόθυμο Πρόεδρό της.

Βέβαια είναι γεγονός ότι θα πλήττονταν καίρια το βόλεϊ και τα κατάμεστα γήπεδα της φετινής σεζόν θα άδειαζαν του χρόνου, αν δεν ανακηρυσσόταν πρωταθλητής φέτος. Ο επόμενος παρακαλώ...».