Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΧΙΜΠΑΛΑ

Χιμπάλα: «Καλύτεροι από τον Ατρόμητο αλλά...»

Ο προπονητής της Ντουνάισκα ΣτρένταΠίτερ Χιμπάλα, με δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την πρόκριση, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στη σειρά των αναμετρήσεων.

Συγκεκριμένα είπε: «Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την πρόκριση. Εμείς τα δώσαμε όλα από την αρχή, μπήκαμε πολύ δυνατά, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Δεν τα καταφέραμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ, μετά ήρθε το πέναλτι δεν θέλω να πω κάτι γι' αυτό. Ήμασταν καλά στημένοι τακτικά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, καταφέραμε να φτάσουμε στο 2-2, τότε υπήρχε μια οσμή πρόκρισης αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Βέβαια όταν δέχεσαι 8 γκολ σε δύο παιχνίδια δεν μπορεί να ζητάς την πρόκριση και πάλι συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

Για το ότι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος τακτικά: «Ο Ατρόμητος έδειξε καλύτερη αντίδραση, ήταν καλύτερος στην αντεπίθεση, αλλά θεωρώ πως σαν ομάδα ήμασταν καλύτεροι. Πάντα σημασία στο ποδόσφαιρο παίζει και η άμυνα, έδειξε πολύ καλή εικόνα η αντίπαλη ομάδα. Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι και η άμυνα όχι μόνο η επίθεση, ο Ατρόμητος κατάφερε να παίξει καλά στην άμυνα και να σκοράρει. Έχει τρεις εξαιρετικούς αμυντικούς, ήταν απογοητευτικό το 2-0, όμως καταφέραμε να γυρίσουμε και να παλέψουμε».