Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ξένους διαιτητές με ΑΕΚ ζητάει ο Ατρόμητος!

Ξένους διαιτητές με ΑΕΚ ζητάει ο Ατρόμητος!

Την πρώτη του άμεση αντίδραση μετά τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στη Λαμία εξέφρασε ο Ατρόμητος! 

Πιο συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες μετά τα χθεσινά «φαλτσοσφυρίγματα» που ήρθαν ως συνέχεια της κάκιστης διαιτησίας του Σκουλά στην Ξάνθη, αλλά του Παπαπέτρου στο Περιστέρι κόντρα στον Παναιτωλικό, αποφάσισαν να κινηθούν πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά. 

Έτσι, με επιστολή τους προς την ΚΕΔ και στον Μέλο Περέιρα εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις διαιτησίες των τελευταίων εβδομάδων και για το γεγονός ότι παρά τις εγγυήσεις που είχαν πάρει κατά το παρελθόν για βελτίωση της κατάστασης, στην πραγματικότητα δεν άλλαξε τίποτα και παράλληλα ζητούν τον ορισμό ξένων διαιτητών στα δύο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. 

Με αυτόν τον τρόπο, οι «κυανόλευκοι» που πάντα υποστήριζαν τον «Έλληνα διαιτητή», θέλουν να φανερώσουν πλέον την έντονη δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση που έχουν, θέλοντας ξένους κυρίως για λόγους αξιοπιστίας, από τη στιγμή που τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν βρεθεί σε θέση «θύματος». 

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Ατρόμητος είχε κάνει ανάλογο αίτημα για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, βάσει του ότι ήταν στη 2η θέση, αλλά ο Μέλο Περέιρα δεν έδειξε ιδιαίτερα... συγκινημένος, ορίζοντας κανονικά Έλληνες διαιτητές, που σε περιπτώσεις δεν ήταν καν από το... πάνω ράφι του χώρου.