Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στα όριά τους στον Ατρόμητο με τη διαιτησία - Παράπονα Σπανού σε Γραμμένο

Πυρ και μανία στον Ατρόμητο με τη διαιτησία - Παράπονα Σπανού σε Γραμμένο

Στα όριά τους φαίνεται ότι έχουν φτάσει στον Ατρόμητο μετά και τη χθεσινή διαιτησία του Κομίνη στη Λαμία. 

Οι Περιστεριώτες διαμαρτύρονται και για τα δύο γκολ των γηπεδούχων, καθώς στην πρώτη περίπτωση υπάρχει οφσάιντ (οριακό μεν, αλλά οφσάιντ), ενώ στη δεύτερη δεν υπάρχει κανένα πέναλτι του Χατζηισαΐα πάνω στον Δημούτσο. 

Αυτή η διαιτησία δεν θεωρείται από τον Ατρόμητο ως ένα μεμονωμένο γεγονός, καθώς είχε προηγηθεί το πέναλτι-εφεύρεση στην Ξάνθη από τον Σκουλά και η πραγματικότητα αυτή έχει εξοργίσει τους «κυανόλευκους». 

Για αυτό τον λόγο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, προκειμένου να του εκφράσει όχι μόνο τα παράπονά του, αλλά και να του ζητήσει να αναλάβει δράση, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση. Μάλιστα, τονίστηκε από τον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου, ότι δεν θέλει να συναντηθεί πάλι με τον Μέλο Περέιρα, καθώς το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι και φέτος, χωρίς να καταφέρει να βρει άκρη, αντιθέτως τα προβλήματα αυξήθηκαν. 

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε ότι έχει απόλυτη γνώση της κατάστασης με τα συνεχιζόμενα λάθη της διαιτησίας, σε όλα τα ματς της Super League και όχι απλά στα παράπονα του Ατρόμητου και τόνισε ότι τον Φεβρουάριο υπάρχει ήδη προγραμματισμένη συνάντηση με την πλευρά των διαιτητών, ώστε να τους επιστήσει την προσοχή εν όψει της πολύ κρίσιμης καμπής που έρχεται στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο.