Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΑΤΡΑΝΗΣ

"To 100% και κάτι παραπάνω"

Σε γνώριμα εδάφη επέστρεψε ο Αλέξανδρος Κατράνης. Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, μετά από ένα πέρασμα στα γήπεδα της Γαλλίας με τη Σεντ Ετιέν και του Βελγίου με τη Μουσκρόν, φορά και πάλι τα χρώματα του Ατρομήτου, στον οποίο θ' αγωνιστεί ως δανεικός για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Βολιώτης μπακ σε συνέντευξή του στην "Real News" αναφέρθηκε στην επιλογή και τους στόχους του.

"Το να γυρίζεις σε μια ομάδα-οικογένεια, μόνο όμορφα συναισθήματα σου γεννά και είμαι αποφασισμένος να δώσω το 100% και παραπάνω προκειμένου να την βοηθήσω στους στόχους της". Όσο για το κατά πόσο εύκολο ήταν ν' αφήσει το εξωτερικό για την Ελλάδα, απαντά πως "το δύσκολο είναι να πάρεις την απόφαση να φύγεις από το σπίτι σου, όχι το να γυρίσεις σε αυτό. Ειδικά εδώ που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και που ο χρόνος προσαρμογής μου πιστεύω ότι θα είναι μηδενικός, όλα πιστεύω πως θα πάνε κατ' ευχήν".

Για την ευρωπαϊκή του εμπειρία σχολιάζει πως "η Σεντ Ετιέν ήταν σχολείο για εμένα, μια ομάδα υψηλού επιπέδου, από την οποία πήρα και έμαθα πολλά. Θα ξαναπήγαινα εξωτερικό, ναι, ωστόσο για την ώρα δεν το σκέφτομαι καν. Είμαι ολότελα προσηλωμένος στην προσπάθεια του Ατρόμητου και θα δουλέψω σκληρά για να συμβάλλω στις επιτυχίες του". 

Σε ό,τι αφορά την Σούπερ Λίγκα και τους στόχους των "κυανόλευκων" θα πει πως "παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρώ πως έχει γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό, με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις του. Εννοείται πως οι απαιτήσεις στην ομάδα μου είναι υψηλές και μας ενδιαφέρει τόσο η παρουσία στην πεντάδα, όσο και το Γιουρόπα Λιγκ με το Κύπελλο. Για να τα καταφέρουμε παντού, θα πρέπει καθημερινά να είμαστε άψογοι στην προπόνηση και σταθερά σοβαροί και ανταγωνιστικοί στους αγώνες. Είμαι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα".