Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Ο Αστέρας δίνει πολλά στην πόλη μας και η Τρίπολη στηρίζει τον Αστέρα"

"Ο Αστέρας δίνει πολλά στην πόλη μας και η Τρίπολη στηρίζει τον Αστέρα"

Για την προσφορά του στην Τρίπολη, μέσω της παρουσίας του στον Αστέρα, τιμήθηκε ο Στάικος Βεργέτης.

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος «Ο Γέρος του Μοριά» και η «ΑΓΩ Ανάκτηση» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Βεργέτης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, μεταξύ άλλων, είπε:

Για το πόσο τον δένουν με τον κόσμο τέτοιες εκδηλώσεις: «Είναι δυνατόν να είμαστε Τριπολίτες, να είναι ο Γέρος του Μοριά και στην εκδήλωση να αρνηθείς να έρθεις; Γενικότερα οι ρίζες είναι κάτι το σημαντικό και το παρελθόν θα πρέπει να μας συνδέει με το παρόν και το μέλλον. Εκτός αυτού, οι άνθρωποι της ΑΓΩ Ανάκτησης και του «Γέρου του Μοριά» είναι του αθλητισμού, έχουν υγιές αθλητικό πνεύμα και συνάδει με αυτό που θέλουμε εμείς να διαμορφώσουμε και ήταν τιμή και υποχρέωση για έμενα να παρευρεθώ».

Αν είναι σημαντικό για τον Αστέρα να βρίσκεται σε τέτοιες εκδηλώσεις: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο Αστέρας εκτός του ότι κάνει άνοιγμα στην πόλη, για τα οικονομικά οφέλη, για την επισκεψιμότητα στην πόλη, που έρχονται άνθρωποι από άλλα μέρη για να δουν τους αγώνες. Εκτός από αυτά, ο Αστέρας προσπαθεί να αγκαλιάσει την πόλη με κάθε τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και οι συνεργάτες μου αγοράζουν από τα μαγαζιά της πόλης, αγαπάνε την Τρίπολη και γενικά στηρίζουμε την πόλη μας. Ο Αστέρας δίνει πολλά στην πόλη μας και η Τρίπολη στηρίζει τον Αστέρα. Η σχέση είναι αμφίδρομη».

Τι να περιμένουμε αγωνιστικά: «Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει συγκεντρωμένη και να παλεύει το κάθε παιχνίδι. Αυτό δηλαδή τον δρόμο που έχουμε χαράξει από την αρχή. Δεν ήρθαν καλά αποτελέσματα μέσα στο 2015. Σαφώς μας έχει στεναχωρήσει πολύ ο Ιανουάριος και προσπαθούμε να συνέλθουμε. Έχοντας συναίσθηση της κατάστασης θέλουμε να αντεπεξέλθουμε στην δύσκολη συνέχεια».