Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Παντελίδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα...»

"Άδικο" για την ομάδα του χαρακτήρισε ο Σάββας Παντελίδης το αποτέλεσμα του αγώνα του Αστέρα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Δεν πιστεύω ότι αυτό το 2-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, θεωρώ ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά διαβασμένοι και ίσως να ήμασταν καλύτεροι από το Άρη. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και δεν είχαμε επιθετική παρουσία, δεν απειλούμασταν και βλέπαμε το παιχνίδι να πηγαίνει προς την ισοπαλία, ωστόσο ένα λάθος στην άμυνα μας έβαλε πίσω στο σκορ.

Από κάποια παιδιά της ομάδας είμαι ικανοποιημένος, δεν έμεινα ευχαριστημένος από τις αλλαγές που έκανα γιατί αντί να μας δώσουν ενέργεια, μας την πήραν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, κοιτάμε παρακάτω για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη για την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο», σημείωσε αρχικά ο τεχνικός των Αρκάδων. 

Για τη φάση του πέναλτι, σχολίασε:

«Έχουν γίνει πέντε παιχνίδια και έχουμε δεχθεί τρία γκολ από πέναλτι. Κάποια ήταν, κάποια άλλα δεν ήταν. Παρόλα αυτά δε θέλω να κάνω αυτή τη συζήτηση γιατί δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να μιλάω γι’αυτό, καθώς έχω κληθεί και σε απολογία. Απλά πιστεύω ότι σε αυτά τα πέντε παιχνίδια η ομάδα μου άξιζε κάτι παραπάνω».

Σε ερώτηση για σύγκριση ανάμεσα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη που τους έχει ήδη αντιμετωπίσει ο Αστέρας, ο Σάββας Παντελίδης απάντησε:

«Δε θέλω να μπω σε καμία τέτοια συζήτηση και σύγκριση. Οποιαδήποτε κουβέντα λέμε, την παίρνει κάποιος άλλος και την χρησιμοποιεί. Μας στέλνουν απειλητικά μηνύματα ότι υποστηρίζουμε κάποια άλλη ομάδα. Είναι γελοιότητα ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου να μη μπορεί να εκφράσει την άποψη του. Έχω βαρεθεί και επειδή συνήθως απαντάω, καλύτερα να μην μπούμε σε αυτή την συζήτηση»