Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αστέρας

Γενική είσοδος 10 ευρώ με Καλλονή ο Αστέρας

Σε κυκλοφορία θα τεθούν από το Σάββατο τα εισιτήρια για το ματς του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην Καλλονή. Η διοίκηση των Αρκάδων όρισε για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας γενική είσοδο στα 10 ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΛ Καλλονής (17/01, 17:15) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΛ Καλλονής, για τη 18η αγωνιστική της Super League, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων. Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τις 14:00 έως και τις 17:15. 

Σύμφωνα με τον ισχύοντα αθλητικό Νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια και τις θύρες του γηπέδου. 

Όλα τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€. 


Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1, πως για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους. 

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15 

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15».