Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καρυπίδης

Καρυπίδης για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Όλη η Ελλάδα ξέρει…»

Την άποψή του για τα όσα προέκυψαν σχετικά με την...σχέση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, μιλώντας στο “Οne Channel”. Oύτε λίγο, ούτε πολύ ο Καρυπίδης δεν δίστασε να κάνει λόγο για σχέση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης και κάλεσε την Πολιτεία να επέμβει και να επιβάλλει τις προβλεπόμενες ποινές.

 «Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι υπάρχει κάποια σχέση. Αυτό επηρεάζει το πρωτάθλημα πάρα πολύ. Χάνεται η αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλοιώνεται, εννοείται. Κάποιοι παίζουν φιλικά και εμείς είμαστε συνέχεια στον πόλεμο με όλους και ο Άρης και ο Ολυμπιακός, γιατί τον Άρη και τον  Ολυμπιακό έχουν στοχεύσει. Πρέπει να βγουν όλα στο φως”, δήλωσε αρχικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, για να συμπληρώσει: 

“Για να ξέρει και ο κόσμος τι γίνεται. Υπάρχουν νόμοι να τηρηθούν. Τι λέει ο νόμος ; Να πέσουν κατηγορία; Να πέσουν κατηγορία. Μείον έξι ; Μείον έξι ! Ό,τι λέει ο νόμος, ότι προβλέπεται. Τώρα θα τηρηθούν οι νόμοι, δεν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να τους καλύψουν. Είμαι σίγουρος ότι θα τηρηθούν».