Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Μαντσίνι: «Αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (22/9, 18:30) τον Άρη για και ο Ντάνιελ Μαντσίνι ετοιμάζεται να ζήσει για πρώτη φορά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο Αργεντινός εξτρέμ των κίτρινων τόνισε πως η ομάδα του θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και θα παρουσιαστεί έτοιμη, ώστε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαντσίνι σε συνδρομητικό κανάλι:

Για το ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ,: «Είναι αλήθεια ότι είμαι λίγο καιρό εδώ. Ηδη έχουμε ένα τοπικό ντέρμπι, ένα πολύ σημαντικό ματς. Σαν ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να το αντιμετωπίσουμε και περιμένω πότε θα έρθει η Κυριακή ώστε από την πρώτη στιγμή να βγούμε αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη.

Είναι λογικό να υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να σχολιάζεται αυτό το παιχνίδι. Οπωσδήποτε εμείς γνωρίζουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και οτιδήποτε είναι στην προετοιμασία μας και στη σκέψη μας είναι να βγούμε, να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού: «Μας βοήθησε πάρα πολύ το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεδομένου ότι προερχόμασταν από όχι καλές εμφανίσεις και όχι καλά αποτελέσματα στην αρχή του Πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια ότι βοηθάει όχι μόνο στον ψυχολογικό τομέα αλλά και αγωνιστικά, ποδοσφαιρικά, μας βγαίνουνε πράγματα στο γήπεδο πλέον. Οπότε μπορούμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το σημαντικό ντέρμπι».

Για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό ποδόσφαιρο προερχόμενος από τη Γαλλία που αγωνιζόταν: «Είναι αλήθεια ότι προέρχομαι από ένα διαφορετικού στυλ ποδόσφαιρο που είναι το γαλλικό που είναι πιο έντονο στον ρυθμό, πιο δυναμικό. Ωστόσο οι εντυπώσεις μου από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλές, έχει πολύ καλά στοιχεία. Αγωνιζόμενος στο ματς στον Βόλο, ένιωσα αρκετά άνετα, ήρθα αρκετά συχνά σε επαφή με την μπάλα. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτή την ποιότητα που μπορεί να έχει τη δική της ποδοσφαιρική πρόταση που είναι αρκετά ισχυρή για να διεκδικούμε και να παίρνουμε τα ματς».

Για τον κόσμο του Άρη: «Έχουμε πολύ καλό κόσμο που μπορούμε να τον συγκρίνουμε με αυτόν της Αργεντινής που φωνάζει και στηρίζει την ομάδα. Είναι ένα είδος ατού. Οταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας αισθανόμαστε πιο ισχυροί και μας βοηθάει πάρα πολύ στο να διεκδικούμε τα παιχνίδια με μεγαλύτερο δυναμισμό».