Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κερκέζ: «Ο Ρεχάγκελ ήταν κακός προπονητής; Αν είχα 20.000 κόσμο εδώ, θα ήταν διαφορετικά»

Κερκέζ: «Ο Ρεχάγκελ ήταν κακός προπονητής; Αν είχα 20.000 κόσμο εδώ, θα ήταν διαφορετικά»

Στην απουσία των φιλάθλων της ΑΕ Λεμεσού στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη ο τεχνικός της κυπριακής ομάδας, Ντούσαν Κερκέζ. 

Παράλληλα, ο Βόσνιος προπονητής αναφέρθηκε επίσης στον Ότο Ρεχάγκελ και στην επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το 2004. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσαν Κερκέζ στη συνέντευξη Τύπου: 

- Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για μια φανταστική βραδιά. Και είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, παρότι έλεγαν ότι αυτοί είναι μικροί παίκτες, ή ο προπονητής ή ο σύλλογος. Θα μιλήσω ειλικρινά, ο πατέρας μου που δεν είναι στη ζωή, μου έμαθε να δείχνεις σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους. Από 5 χρονών μέχρι 85. Αν δεν σου δείχνουν σεβασμό, είναι στην κουλτούρα τους μέσα. Κάποιοι πρέπει να νιώθουν ντροπή, δεν ήθελα να μιλήσω για μία εβδομάδα. Αν τσεκάρουν το μπάτζετ, αν δουν ότι ένας επιθετικός του Άρη παίρνει όσα πέντε παίκτες μου, θα πρέπει να νιώθουν ντροπή. 

Όλοι ξέρουν τι έγινε στην ομάδα μου το καλοκαίρι. Είχαμε θέματα διοικητικά. Κάποιοι το ξέχασαν. Ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν κακός προπονητής ή ο Καραγκούνης κακός παίκτης; Είμαι Σέρβος και χάρηκα που το πήρε τότε η Ελλάδα. Θα πρέπει να ντρέπονται που γράφουν άσχημα πράγματα για μένα και τους παίκτες μου. Δεν ντρέπομαι να σας κοιτάω όλους στο πρόσωπο, για το αντί-ποδόσφαιρο. Αύριο έχουμε μία μεγάλη μέρα, μία γενική συνέλευση. Δεν ξέρω αν θα μείνουμε, είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος κοντά, να χτίσουμε την ΑΕΛ και να την φτάσουμε εκεί που πρέπει να είναι». 

- Για την απουσία των φιλάθλων της ΑΕ Λεμεσού: «Αν δεν υπήρχε η κάρτα φιλάθλου, θα ήταν διαφορετικό ματς. Φάνηκε όταν παίξαμε στη Θεσσαλονίκη. Όταν έχεις πολύ λίγους απέναντι σε 25.000 φανταστικούς φίλους του Άρη. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο προπονητή, καλή επιτυχία στον Άρη στην Ευρώπη. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε την συνέχεια». 

- Για την εικόνα της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη: «Ξέρω ότι δεν παίξαμε καλά στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης δεν έχασε ποτέ στην έδρα του, το λένε τα στατιστικά και το ξέρουμε όλοι. Δεν θα δεχόμασταν 2-3 γκολ να έκανε ο Άρης το πάρτι του. Αν η ομάδα μου χρειαστεί χρήματα, θα βάλω 11 παίκτες να αμύνονται ή 11 παίκτες να κάνουν επίθεση. Καταλαβαίνω την δουλειά του καθενός, αλλά κάποιοι άνθρωποι έπρεπε να μου δείξουν περισσότερο σεβασμό. Αν είχα 20.000 κόσμο εδώ, θα ήταν όλα διαφορετικά, αλλά δυστυχώς έτσι είναι». 

- Για την έλλειψη σεβασμού: «Ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι θέλει. Εγώ διαβάζω, ξέρω και ελληνικά και δεν μου μεταφέρει κανείς τίποτα, καμία παραπληροφόρηση».