Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φίλοι του Άρη προσφέρουν 40 διαρκείας σε άνεργους και φοιτητές

Φίλοι του Άρη προσφέρουν 40 διαρκείας σε άνεργους και φοιτητές

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε μία παρέα φίλων του Άρη, αφού αγόρασε 40 εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-22 και τα προσφέρει σε άνεργους και φοιτητές.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ:

"Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στην αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των φίλων του Άρη. Η πιο πρόσφατη κίνηση, όμως, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Παρέα φίλων του Άρη, τα μέλη της οποίας θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, προσφέρουν 40 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Άρης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σε ανέργους και φοιτητές! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει καταγραφεί και «ενσαρκώνει» με τον πιο πειστικό τρόπο το μότο «Αρειανός για Αρειανό». Και έρχεται να κορυφώσει τις αντίστοιχες κινήσεις που έκαναν το προηγούμενο διάστημα οι φίλοι του ΑΡΗ, προσφέροντας εισιτήρια διαρκείας σε συνανθρώπους – συνοπαδούς που δεν έχουν τη σχετική οικονομική δυνατότητα.

Από σήμερα Δευτέρα 11/10 έως την Τετάρτη 13/10, όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει για τα 40 εισιτήρια διαρκείας καλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους στη διεύθυνση [email protected]. Τα στοιχεία που πρέπει να σταλούν είναι:

Ονοματεπώνυμο

ΑΜΚΑ

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 14/10. Οι νικητές θα παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους από την μπουτίκ της ΚΑΕ και πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως κάρτα ανεργίας ή φοιτητικό πάσο σε ισχύ.

Η ΚΑΕ Άρης ευχαριστεί θερμά τους φίλους του Άρη που έκαναν αυτήν την αξιέπαινη κίνηση. Ραντεβού στο «Nick Galis Hall»".