Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
421

Μπάσα: «Να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά»

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Δευτέρα (11/2, 19:30) τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον μέσο των κίτρινων Μιγκιέν Μπάσα να αναφέρεται στην ανάκαμψη της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλβανός διεθνής ποδοσφαιριστής στην ιστοσελίδα του Άρη:

«Βρισκόμαστε σε τροχιά ανάκαμψης το τελευταίο διάστημα κι αυτό είναι εμφανές. Προερχόμαστε από δύο νικηφόρα αποτελέσματα, στα οποία αποδώσαμε και καλό ποδόσφαιρο σε μεγάλα διαστήματα.

Μαζί με τον προπονητή μας δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και πολύ γρήγορα να βγάλουμε ξανά στο γήπεδο τις πραγματικές μας αρετές. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν και τα νέα παιδιά που ήρθαν και τα οποία έδειξαν ήδη την ποιότητά τους. 

Τη Δευτέρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Από την άλλη, εμείς τρέχουμε ένα σερί δύο νικών, που μας έφερε στην 5η θέση και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ένα πράγμα: να διατηρηθούμε εδώ και σύντομα να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά. 

Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, είμαστε σε καλή κατάσταση και πάμε στην Τρίπολη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό το παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας».