Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
9494

Καστρίτης: «Με την ίδια δίψα και ταπεινότητα»

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης μίλησε στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των κιτρινόμαυρων Ακαδημιών.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ομιλία του στους μικρούς αθλητές:

«Σήμερα βρίσκεστε εδώ ως μέλη της ομάδας του Άρη, το σημαντικότερο όμως και να μην το ξεχνάτε αυτό, είναι να αγαπάτε τα μαθήματά σας, να αγαπάτε το σχολείο. Αυτό δεν σημαίνει πως παραμελούμε το μπάσκετ, ούτε το αντίθετο.

Η γνώμη μου είναι ότι μπορούμε να είμαστε το ίδιο επιτυχημένοι και στα δύο κομμάτια. Επιτυχία όμως δεν είναι το 19 και το 20 ή ο πρωταθλητισμός. Επιτυχία είναι να φτάνουμε ο καθένας στο σημείο που μπορεί να φτάσει.

Στην ομάδα όπως ξέρετε έχουμε και γιατρό, τον Δημήτρη Φλιώνη, έχουμε και άλλα παιδιά που σπουδάζουν. Το σημαντικό είναι να φτάνετε εκεί που μπορείτε και στον αθλητισμό και στις σπουδές. Καλή χρονιά να έχουμε, καλή δύναμη».

Στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου: 

Για τη σημερινή εκδήλωση:

«Μία πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι την οργάνωσαν. Ο Αρης είναι ενιαίος! Ήταν πάρα πολύ μεγάλη χαρά για εμάς που βρεθήκαμε κοντά στους νεαρούς αθλητές. Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου, και η σημερινή εικόνα είναι μόνο καλό σημάδι για την ενότητα της ομάδας. Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, καλή πρόοδο και υγεία!».

«Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Εμείς ως προπονητές και οι προπονητές των ακαδημιών, έχουμε μια δουλειά και υποχρέωση, που είναι να γαλουχήσουμε με αρχές αυτά τα παιδιά και ελπίζω να καταφέρουμε το έργο μας και ότι πάρουν αυτά τα παιδιά να τους βοηθήσει ενόψει συνέχειας».

Για την ανδρική ομάδα:

«Είμαστε σε μία περίοδο που ακόμη εξελισσόμαστε. Έχουμε τώρα την διακοπή. Είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα, με τον κόσμο και με τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα. Οι νίκες είναι επιβράβευση για όλους μας. Με ταπεινότητα και με μεγάλη δίψα θα φτάσουμε όσο ψηλά μπορούμε. 

Εμείς ποτέ δεν είχαμε θέσει στόχο ό;oτι πάμε για την παραμονή. Ούτε τώρα θα πούμε ότι θα πάμε για το κάτι παραπάνω. Η προπόνηση και η δουλειά είναι το μόνο που θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο. 

Η φιλοσοφία μας θα παραμείνει ίδια, θα στηριχτούμε στην άμυνα μας, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ίδια, ή και καλύτερη εικόνα που έχουμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος».