Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιαννάκης: «Υπομονή, επιμονή και καθαρό μυαλό»

Γιαννάκης: «Υπομονή, επιμονή και καθαρό μυαλό»

Ο Άρης αύριο υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο Παναγιώτης Γιαννάκης σε δηλώσεις του στάθηκε στα στοιχεία που θέλει να έχει η ομάδα του κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι σε μεγάλη φόρμα. Έχει παίξει δυο συνεχόμενα καταπληκτικά παιχνίδια κι έχει κάνει ισάριθμες μεγάλες νίκες. Για μας θα είναι ένα δυνατό τεστ, μια δυνατή κόντρα που θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες μας να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ με υπομονή, επιμονή και καθαρό μυαλό.

Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι πρωταθλήματος και όχι τον ημιτελικό Κυπέλλου και θέλουμε να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο Ολυμπιακός. Μια ομάδα με έντονη επιθετική συμπεριφορά και στις δυο πλευρές του γηπέδου, όταν αγωνίζεται εντός έδρας αλλά και με μεγάλη ισορροπία και εμπειρία στον τρόπο, με τον οποίο παίζει το παιχνίδι, μακριά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει μια βάση παικτών, η οποία τη βοηθά να βρει ρυθμό μέσα στη χρονιά κι αυτό την καθιστά πάρα πολύ δυνατή».