Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απόλλων Σμύρνης: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, θα πορευτούμε με υγιείς φιλάθλους για την επιστροφή»

Απόλλων Σμύρνης: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, θα πορευτούμε με υγιείς φιλάθλους για την επιστροφή»

Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση έπειτα από το φινάλε της Super League και τονίζει ότι αποτελεί ευθύνη του συλλόγου η αποτυχημένη σεζόν. 

Ευχαρίστησε, δε, τους φίλους της ομάδας που στήριξαν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ επισημαίνει: «Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θα κάνει και πάλι την προσπάθειά της και σε αυτή την προσπάθεια χωρούν μόνο οι υγιείς φίλαθλοι. Μαζί τους θα δώσουμε τον αγώνα και τους καλούμε να στηρίξουν την προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στη Super League». 

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά της σε όλη τη φετινή χρονιά. Κατανοούμε απόλυτα τη στενοχώρια και τον προβληματισμό. Αυτά άλλωστε είναι και τα δικά μας συναισθήματα. 

Σαφώς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον αποτυχημένη χρονιά. Η επιλογή μας το περυσινό καλοκαίρι ενός προπονητή, ο οποίος αποδείχθηκε περιφερόμενος μάγος μας οδήγησε σε αυτή την καταστροφική σεζόν. 

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά όσους στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας και αυτό που μπορούμε σήμερα να δηλώσουμε είναι ότι θα γίνει η προσπάθεια να επιστρέψουμε στη Super League. Θα πορευτούμε από κοινού με τους αγνούς φιλάθλους του Απόλλωνα, αυτούς που σήμερα είναι στενοχωρημένοι και όχι αυτούς που χαίρονται και θέλουν την ομάδα στις μικρότερες κατηγορίες. 

Για εμάς, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θα κάνει και πάλι την προσπάθειά της και σε αυτή την προσπάθεια χωρούν μόνο οι υγιείς φίλαθλοι. Μαζί τους θα δώσουμε τον αγώνα και τους καλούμε να στηρίξουν την προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στη Super League.