Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: «Έγινε» Ρώσος για τον παππού του ο Στέφανος Τσιτσιπάς

ΒΙΝΤΕΟ: «Έγινε» Ρώσος για τον παππού του ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Με αφορμή ενός φιλικού αγώνα βετεράνων ποδοσφαιριστών που έγινε την Τετάρτη (22.09.2021) προς τιμήν του παππού του, Σεργκέι Σαλνίκοφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε ένα βίντεο στα social media στο οποίο μιλάει στα ρωσικά.

Ο Σαλνίκοφ (πατέρας της μητέρας του Τσιτσιπά, Τζούλιας) υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής στη δεκαετία του ’40 και του ’50 και μέλος της “χρυσής” Ολυμπιακής ομάδας της Σοβιετικής Ένωσης το 1956 στους Αγώνες της Μελβούρνης.

“Σήμερα στο Σοκολνίκι, διεξάγεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας βετεράνων προς τιμήν του παππού μου” έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ στο video εμφανίστηκε να μιλάει άπταιστα τα ρωσικά.

«Αγαπητοί βετεράνοι του σοβιετικού ποδοσφαίρου και διοργανωτές του τουρνουά Σεργκέι Σαλνίκοφ. Αγαπητοί θεατές. Γνωρίζω ότι ο παππούς μου ήταν αφοσιωμένος σε αυτό το παιχνίδι όλη του τη ζωή – το ποδόσφαιρο. Ο Σεργκέι αγαπούσε το ποδόσφαιρο τόσο πολύ που μπορούσε να μιλάει για αυτό για ώρες. Και επιτέλους είδαμε ένα τόσο υπέροχο τουρνουά. Την ημέρα αυτή, όλοι θυμόμαστε θερμά τον Σεργκέι Σαλνίκοφ. Ελπίζουμε ότι αυτό το τουρνουά θα είναι μεγάλη χαρά τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές του τουρνουά. Ολόκληρη η οικογένεια σας εύχεται καλή υγεία με όλη την καρδιά της».