Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κλίσινα

Απίστευτη αποκάλυψη! Έδιναν «τρελό» μηνιάτικο σε παγκόσμια πρωταθλήτρια του μήκους για να γίνει συνοδός πολυτελείας

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της πασίγνωστης Ρωσίδας αθλήτριας του μήκους, Ντάρια Κλίσινα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο «sports.ru» πριν από περίπου έξι μήνες δέχθηκε ένα… σοκαριστικό μήνυμα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η 29χρονη Κλίσινα ανέφερε πως δέχθηκε πρόταση να γίνει συνοδός πολυτελείας μέσω direct message « από άγνωστο αποστολέα από τις ΗΠΑ». Η πληρωμή που θα έπαιρνε… 200.000 ευρώ μηνιάτικο!

Η Κλίσινα, η οποία είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο το 2017, δεν είχε διάθεση ούτε καν να βρίσει τον αποστολέα και απάντησε μόνο πως δεν ενδιαφέρεται. «Μετά σκέφτηκα “είμαι εγώ γυναίκα που μοιάζει ότι θα μπορούσα να απαντήσω θετικά σε μια τέτοια προσφορά;”» ανέφερε στην αφήγησή της η πανέμορφη Ρωσίδα.

Να θυμίσουμε ότι η Κλίσινα ήταν η μοναδική Ρωσίδα αθλήτρια στην οποία είχε επιτραπεί να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο υπό «ουδέτερη» σημαία μετά την απαγόρευση που είχε επιβάλει η IAAF στους Ρώσους αθλητές, λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ –με κρατική βοήθεια- που είχε αποκαλυφθεί.