Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λεωφόρος

Οργανωμένοι στη ΓΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με συνθήματα για γήπεδο στη Λεωφόρο!

 Αναβλήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο, η τακτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στον «Τάφο του Ινδού». Την απερχόμενη διοίκηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος, Στέφανος Αυγουλέας, ο οποίος διαπίστωσε έλλειψη απαρτίας και διέκοψε για την Τρίτη 7 Ιουλίου.
 
Παρόντες στον χώρο ήταν ελάχιστα μέλη του Συλλόγου, αλλά και ένας αριθμός οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού». Μόλις ο Αυγουλέας ανακοίνωσε τη διακοπή, οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα υπέρ της κατασκευής γηπέδου στη θέση του «Απόστολος Νικολαΐδης», εκφράζοντας την αντίθεση τους για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη Διπλή Ανάπλαση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα, δεν έχουν εμφανιστεί υποψήφιοι για να εκλεγούν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Το σχήμα υπό την Δημήτρη Γιαννακόπουλο αποχωρεί, παρά τις φήμες δεν έχει σχηματίστει ψηφοδέλτιο με άλλον επικεφαλής και η αβεβαιότητα για το μέλλον κυριαρχεί.

Η νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να ψηφίσει και τη διακοπή της επαναληπτικής ΓΣ για μία ή δύο εβδομάδες, εφόσον δεν προκύψει διοίκηση. Μετά το τέλος της Συνέλευσης, για άλλες 20 μέρες τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να συγκροτήσουν διοίκηση, ενώ εάν παρέλθει και αυτό το χρονικό διάστημα, τότε θα ακολουθήσει η λύση του Πρωτοδικείου.