Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΝΣΑΜΠΛ

Με όνειρα για νέες διακρίσεις και μετάλλια η ομάδα «Μαζί για τη Γυμναστική»  

Ένα μέλλον με επιτυχίες, διακρίσεις και μετάλλια ονειρεύονται οι άνθρωποι της Γυμναστικής, που με σύνθημά τους την ενότητα στο χώρο, διεκδικούν την επόμενη μέρα στις εκλογές της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, στις 21 Μαρτίου. Με την ομάδα «Μαζί για τη Γυμναστική» συστρατεύονται ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και λαμπρές προσωπικότητες της Ελληνικής Γυμναστικής. Η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή και η πρωταθλήτρια Ευρώπης ρυθμικής, Ειρήνη Μανδραβέλλη είναι μεταξύ άλλων υποψήφιες για το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ επικεφαλής της παράταξης είναι ο έως πρότινος Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Σταθόπουλος.  

Η Ειρήνη Αϊνδιλή δήλωσε «Βάζω υποψηφιότητα στις εκλογές της Ε.Γ.Ο. γιατί είμαι σε μια ηλικία που γνωρίζω πολύ καλά το τεχνικό κομμάτι του αθλήματος, επίσης έχω την εμπειρία και ξέρω πολύ καλά, εκ των έσω, τα προβλήματα και το πώς αυτό το άθλημα μπορεί να προχωρήσει σωστά την επόμενη τετραετία και να φέρουμε ακόμη περισσότερες διακρίσεις. Κατεβαίνω γατί πρώτα απ΄ όλα μου έγινε πρόταση από τον υποψήφιο πρόεδρο κύριο Θανάση Σταθόπουλο και πιστεύω πολύ σ΄ αυτόν τον άνθρωπο, καθώς έχει τεράστια εμπειρία στα διοικητικά μιας ομοσπονδίας. Μια ομοσπονδία χρειάζεται ανθρώπους που να έχουν ήδη την εμπειρία και μαζί με νέους ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να έχουν το μεράκι και την όρεξη, όλοι μαζί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Το σύνθημα «Μαζί για τη Γυμναστική» σημαίνει ότι όλοι μας  πρέπει να γίνουμε μια ομάδα για να μπορέσουμε να φέρουμε το καλύτερο αύριο στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία». 

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και αντιπρόεδρος του Ο.Α. Λαυρίου, υποψήφιος στις εκλογές  για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΓΟ, Δρ. Κώστας Πανταζής τόνισε: «Έχω πολλά χρόνια τόσο στο σωματείο του Λαυρίου από το 1999, όσο και από θέσεις στις οποίες έχω διατελέσει -όπως τα τελευταία δύο χρόνια, ως πρόεδρος της ακροβατικής αεροβικής γυμναστικής. Θέλω πραγματικά να βοηθήσω και να δώσω μια συνέχεια σ΄ αυτήν την προσπάθεια που καταβάλλει όλο το διοικητικό συμβούλιο, τόσο το προηγούμενο αλλά και αυτό που πρόκειται να δημιουργηθεί μετά τις εκλογές. Είμαστε σε μιας κομβικής σημασίας χρονική περίοδο για το άθλημα, το οποίο δυστυχώς δεν έχει επανεκκινήσει, με κλειστά σωματεία και γυμναστήρια λόγω κορονοϊού. Με τον Θανάση Σταθόπουλο συνεργαζόμαστε εδώ και δεκατέσσερα  χρόνια, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο θέμα της εργατικότητας και του έργου που πρέπει να γίνει. Αλλά και όλοι οι άνθρωποι του «Μαζί για τη Γυμναστική» είναι καταξιωμένοι από όλους τους χώρους, ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές που έχουν φέρει ψηλά την Ελλάδα, αλλά και άλλοι διοικητικοί παράγοντες που χωρίς την παρουσία τους δεν θα είχαν γίνει όσα έγιναν ως σήμερα. Αυτή η μίξη των ανθρώπων είναι το παλιό μαζί με το καινούργιο, ενώ υπάρχει και η επιστημονική γνώση που έχουμε αρκετοί καθώς είμαστε καθηγητές φυσικής αγωγής, άνθρωποι του επαγγέλματος. Εμείς έχουμε και το μεράκι να προσφέρουμε εθελοντικά σε ό,τι αφορά την ομοσπονδία και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».