Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διαμάχη υφυπουργείου Αθλητισμού-ΣΥΡΙΖΑ για τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού

Διαμάχη υφυπουργείου Αθλητισμού-ΣΥΡΙΖΑ για τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού

Δριμύ «κατηγορώ» από το υφυπουργείο Αθλητισμού σε όσα ανέφεραν από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού, κάνοντας λόγο για θράσος και ψέματα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η θέση του υφυπουργείου:

«Δεν έχουν τελειωμό τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τακτοποίησε το θέμα της ΚΑΕ ΑΕΚ με το Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων (στα λόγια, μέχρι που το δρομολόγησε η νυν ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού), όπως τακτοποίησε το θέμα με το εργαστήριο αντι-ντόπινγκ του ΟΑΚΑ (στα λόγια, μέχρι που συντάξαμε και υπογράψαμε εμείς την απαραίτητη ΚΥΑ μεταφοράς του στον «Δημόκριτο»), έτσι μεταβίβασε και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού από τον ΟΑΕΔ στη ΓΓΑ, στα… λόγια!

Ισχυρίζονται ότι το τακτοποίησαν στις 24/6/2019, δύο εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και ένα μήνα μετά από τις ευρωεκλογές, την στιγμή που επί τρία χρόνια (από τις 11 Ιουλίου 2016 με το ΥΠΠΟΑ/ΓΓΑ/228589/1658 έγγραφο της ΓΓΑ προς τον ΟΑΕΔ) κοσκίνιζαν για να μην ζυμώσουν!

Ισχυρίζονται ότι έκαναν και μελέτες! Έχουν απύθμενο θράσος, βαφτίζουν το κρέας ψάρι, ως συνήθως: Πρόκειται για δύο σκιτσάκια και απολύτως τίποτε άλλο, που εκών άκων ζήτησαν να σχεδιαστούν, μπας και ξεγελάσουν τους ιθαγενείς με χάντρες και καθρεφτάκια.

Ως εδώ, όμως. Οι ευθύνες για την εγκατάλειψη των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό είναι διαχρονικές και το μόνο που ενδιαφέρει πλέον τον ελληνικό λαό είναι η αξιοποίησή τους προς όφελος του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της τοπικής κοινωνίας. Αξιοποίηση, η οποία θα προχωρήσει τάχιστα μόλις ολοκληρωθεί τις προσεχείς εβδομάδες η παράδοση – παραλαβή των εγκαταστάσεων από τον ΟΑΕΔ στη ΓΓΑ».