Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Volley League: Μπήκε το τάραφλεξ στο ΟΑΚΑ - Όλα έτοιμα για το Final 4

Volley League: Μπήκε το τάραφλεξ στο ΟΑΚΑ - Όλα έτοιμα για το Final 4

Όλα έτοιμα είναι για τη διεξαγωγή του Final 4 της Volley League, καθώς την Κυριακή τοποθετήθηκε το τάραφλεξ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι του βόλεϊ (οι συνεργάτες της ΕΟΠΕ έχουν συστρατευθεί με την ΕΣΑΠ) κάνουν όλες τις απαραίτητες εργασίες, προκειμένου το γήπεδο να διαμορφωθεί και να παραδοθεί στις ομάδες για χρήση από το πρωί της Δευτέρας (29/6).

Οι εργασίες αφορούν όχι μόνο την τοποθέτηση του τάραφλεξ, αλλά και την προσαρμογή του γηπέδου στις ανάγκες της εποχής σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

«Είμαστε συγκινημένοι που μετά από 11 χρόνια τοποθετούμε και πάλι στο ΟΑΚΑ το ταραφλέξ του βόλεϊ. Το 2009 είχαμε ανοίξει και τις τρύπες για τους στυλοβάτες Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους στο ΟΑΚΑ για τις διευκολύνσεις. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Και οι τρεις μας είμαστε εδώ από τα χαράματα και θα είμαστε μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες προκειμένου να γίνει κάτι καλό για το βόλεϊ. Όσο αναπνέουμε θα υπηρετούμε το βόλεϊ και θα είμαστε μέσα στα γήπεδα για να εργαζόμαστε πάνω στο κομμάτι τις υποδομής ενός γηπέδου που είναι δύσκολη και πολύπλοκη υπόθεση», είπε στο volleyleague.gr ο Θανάσης Γρυπάρης, επικεφαλής της ομάδας που έχει αναλάβει τη διαμόρφωση του χώρου.

Θυμίζουμε ότι οι ημιτελικοί αγώνες στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσουν την Τρίτη 30 Ιουνίου με το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα Σύρου.

Την επόμενη μέρα θα παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Η πρόκριση στους τελικούς, που θα παιχτούν στις έδρες των ομάδων, θα κριθεί στις δύο νίκες.

Το πρόγραμμα:

30/6 (ΕΡΤ - ΟΑΚΑ), 19.00: Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου

1/7 (ΕΡΤ - ΟΑΚΑ), 17.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

2/7 (ΕΡΤ - ΟΑΚΑ), 19.00: Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου

3/7 (ΕΡΤ - ΟΑΚΑ), 17.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

4/7 (ΕΡΤ - ΟΑΚΑ) 17.15: Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου (αν χρειαστεί)

5/7 (ΕΡΤ - ΟΑΚΑ), 19.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (αν χρειαστεί)