Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανδρεόπουλος: «Χαιρόμαστε που το πρωτάθλημα της Volley League θα παιχτεί και δεν θα το πάρει μία ομάδα στα χαρτιά»

Ανδρεόπουλος: «Χαιρόμαστε που το πρωτάθλημα της Volley League θα παιχτεί και δεν θα υπάρχει μία ομάδα που θα το πανηγυρίσει στα χαρτιά»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε για την απόφαση της ΕΣΑΠ να κριθεί στο γήπεδο ο τίτλος του πρωταθλητή.

Αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός των πράσινων σε αθλητική εφημερίδα:

Για την απόφαση να κριθεί ο τίτλος της Volley League στο γήπεδο: «Παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχει αυτή η εποχή και η επανέναρξη του πρωταθλήματος, που διακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού υπάρχουν πολλά θετικά στην απόφαση με κυριότερο πως ο πρωταθλητής θα κριθεί μέσα στο γήπεδο. Και για μένα είναι θετικό πως υπάρχει η επανεκκίνηση ενός δεύτερου αθλήματος μετά το ποδόσφαιρο».

Για  το πόσο εύκολο είναι να χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν: «Οι μήνες αυτοί είναι πρωτόγνωροι για όλους μας και έτσι πρέπει να μάθουμε να κινούμαστε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Κάποιες σκέψεις, συνομιλίες και… ψαξίματα αθλητών μπορεί να γίνουν παράλληλα με την προετοιμασία, ωστόσο σίγουρα μέσα στην καθημερινότητα της επανέναρξης του πρωταθλήματος θα πάει πίσω ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου».

Για το πώς δέχθηκαν την απόφαση οι πράσινοι: «Θετικά τη δέχτηκαν. Όλοι θετικά είδαν την εξέλιξη αυτή, γιατί ήθελαν να ξαναμπούν στο γήπεδο. Ήταν κάτι που όλοι στην αθλητική κοινότητα θέλαμε. Χαιρόμαστε πολύ που το πρωτάθλημα θα παιχτεί και δεν θα υπάρχει μία ομάδα που θα το πανηγυρίσει στα χαρτιά. Η ομάδα που θα νικήσει θα είναι η καλύτερη και άξια».