Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΕΚ: «Προχωράει για την πώληση Μπάρκα ο Ίβιτς»

«Βγάζει στο "σφυρί" τον Μπάρκα ο Ίβιτς»

Αποφασισμένος να προχωρήσει και σε πωλήσεις είναι ο Ίλια Ίβιτς, καθώς πρόκειται για έναν τομέα στον οποίο η ΑΕΚ έχει μείνει αρκετά πίσω κόντρα σε όσα ορίζει η διεθνής αγορά του ποδοσφαίρου.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει λάβει την απόφαση να πωληθεί ο Βασίλης Μπάρκας, σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, δεδομένου ότι ο διεθνής πορτιέρο συγκεντρώνει όλο το πακέτο για ένα δυνατό deal από πλευράς ΑΕΚ.

Υπάρχουν εξάλλου σημαντικά κλαμπ του εξωτερικού που έχουν στη λίστα τους τον 25χρονο τερματοφύλακα.

Η Μονπελιέ έφτασε το καλοκαίρι να δίνει μέχρι 4,5 εκατ. ευρώ, η Ρόμα το σκέφτηκε στην υπόθεση Πόνσε, ενώ ήδη η Σέλτικ εξετάζει όλες τις παραμέτρους για τον παίκτη.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν σύλλογοι και από τη Γερμανία που «ζαχαρώνουν» τον Μπάρκα.

Σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις των κιτρινόμαυρων, φτάνουν στα 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά φαντάζει δεδομένο πως θα μπορούσε να γίνει κουβέντα και με λιγότερα χρήματα.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει, εφόσον προχωρήσει η πώληση του Μπάρκα, να στηριχτούν στον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στον τρίτο χρόνο του στην ομάδα και έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ενώ από πίσω υπάρχει και ο Γιώργος Αθανασιάδης.