Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παπαθεοδώρου: «Δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση από την ΑΕΚ, θέλουμε τον κόσμο με την Μπούργκος»

Παπαθεοδώρου: «Δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση από την ΑΕΚ, θέλουμε τον κόσμο με την Μπούργκος»

Μιλώντας για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπούργκος (13/11, 19:00) για την 5η αγωνιστική του BCL, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει ώθηση στην Ένωση, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας.

Αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Είναι δεδομένο ότι έχουμε επιστροφές που είναι σημαντικές για εμάς. Αλλάξαμε την διάθεση στην άμυνα και μέσα από τις νίκες έχουμε βρει καλύτερη ψυχολογία. Εκείνες οι ήττες αλλά και οι νίκες τώρα δεν πρέπει να μας δημιουργήσουν ενθουσιασμό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Η τακτική μας είναι ίδια από την πρώτη μέρα προετοιμασίας. Για να βγει η τακτική πρέπει να έχουμε το κατάλληλο υλικό. Δεν μπορείς να εκτελέσει αυτό που θες χωρίς βασικούς παίκτες. Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και αυτό θέλει χρόνο».

Για τον Γιάνκοβιτς: «Ο Βλάντο είναι ένας Έλληνας παίκτης και κάθε καλός παίκτης Έλληνας μας ενδιαφέρει. Έχει και τη διάθεση και τη εμπειρία να μας βοηθήσει. Δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση. Υπήρχε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι για τον Γιάνκοβιτς».

Για την Μπούργκος: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως η Μπούργκος είναι εξαιρετική ομάδα με πλήρες ρόστερ και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να πάρουμε το πλεονέκτημα που μας έδωσε η νίκη κόντρα στην Μπαντίρμα και θέλουμε όσο περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο».

Για τους αριθμούς της ΑΕΚ: «Τα νούμερα είναι για να αλλάζουν και να τα βελτιώνεις. Δεν μπορώ να πω ότι παίζουμε με τα νούμερα. Όλα μας απασχολούν για να βελτιωθούμε».