Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
αεκ μπάσκετ

Αυτή είναι η νέα φανέλα της μπασκετικής ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας της φανέλας, παρουσία και παικτών του '68, και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η “Ένωση” συνεχίζει την συνεργασία της με γνωστή αθλητική εταιρεία ένδυσης, η οποία σχεδίασε την εμφάνιση που αρμόζει στους παίκτες της «Βασίλισσας», εστιάζοντας στο σήμα της ομάδας.

Οι εμφανίσεις της ομάδας θα είναι δύο, μία για την Ελλάδα και μια για την Ευρώπη, ενώ στο άμεσο μέλλον θα αποκαλυφθεί και μια τρίτη. Επίσης, ανακοινώθηκε και η επέκταση της συνεργασίας με τον βασικό χορηγό της ομάδας για έναν ακόμη χρόνο, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να δηλώνει:

«Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον χορηγό μας. Τον καλωσορίζω για δεύτερη χρονιά στην οικογένεια της ΑΕΚ. Στην πορεία κατάλαβα πως με τον κύριο Χαλεπλή μοιραζόμαστε κοινό αξιακό κώδικα. Αυτό μας έφερε πιο κοντά. Ελπίζω να είναι το ίδιο γουρλής και φέτος, γιατί πέρυσι η ομάδα αγωνίστηκε σε άλλη Ήπειρο κι έφερε το Διηπειρωτικό Κύπελλο, που ήταν το μοναδικό που έλειπε από την τροπαιοθήκη μας, σε ένα νέο φορμάτ”, τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, για να συμπληρώσει: 

“Θα ήθελα να πω ότι οι τελευταίοι διεθνείς θρίαμβοι στο μπάσκετ ή και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού έχουν κιτρινόμαυρο χρώμα. Η ομάδα μας έφερε τους δύο τελευταίους διεθνείς τίτλους στην Ελλάδα, έκανε το Final 4 στο ΟΑΚΑ, διαφημίζοντας το μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη, σε μια εποχή που δεν ήταν η καλύτερη για το ελληνικό μπάσκετ. Τρίτον η ταινία μας, η οποία κάνει διεθνή καριέρα αυτή τη στιγμή και έχει βραβευτεί από το Χάρβαρντ, το ΜΙΤ και σε πολλά φεστιβάλ. Είναι μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ομογενείς συνδέονται με την Ελλάδα. Το '68 ήταν βραδιά που έγινε λαϊκό άθλημα στη χώρα, για να έρθει η επιτυχία του '87».

ΑΕΚ: Αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα (pics & vid)