Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Μετά τη νέα νίκη επί του Παναιτωλικού, στην ΑΕΚ μπαίνουν πλέον στους ρυθμούς του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (29/9, 19:30), σ’ ένα ματς που αναμένεται αρκετός κόσμος στις εξέδρες, με την προπώληση να εξελίσσεται με πολύ καλούς ρυθμούς από την πρώτη στιγμή που τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια.

Με αυτά τα δεδομένα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται για το συγκεκριμένο ματς να εκδώσει καμία πρόσκληση πέραν των συμβατικών της υποχρεώσεων, προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κόσμος που αγοράζει εισιτήρια σε όλες τις θύρες, αφού υπάρχει μεγάλη κίνηση στην προπώληση και στις ακριβές θύρες (29 και VIP).

Επιπλέον, στις θύρες του ΟΑΚΑ την Κυριακή θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος, ώστε να μην μπει ούτε ένας στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, κάτι που προσβάλλει και τους φίλους της Ένωσης που έχουν προμηθευτεί τα διαρκείας τους, αλλά και όσους αγοράζουν κανονικά τα εισιτήριά τους.

Γενικότερα, στο ντέρμπι των δικεφάλων για την 5η αγωνιστική της Super League 1 τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα, προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό.