Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζεράλδες

Ζεράλδες: «Σύντομα θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και θα αρέσει στον κόσμο της ΑΕΚ»

Σίγουρος πως το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο θα αρέσει στον κόσμο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τσίκο Ζεράλδες.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, μιλώντας στη «Real News», είπε αρχικά επί προσωπικού: «Νιώθω καλά και όσο περνάει ο καιρός θα μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα».

Για την πρόοδο της ΑΕΚ: «Δουλεύουμε πολύ και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όταν θα έρθουν τα επίσημα ματς, θα είμαστε έτοιμοι. Οι εντολές του προπονητή είναι πάντοτε σαφείς και σύντομα θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και που πιστεύω θα αρέσει στον κόσμο». 

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Θέλω απλώς να βοηθάω, κάνοντας τη δουλειά που μου αναθέτει ο κόουτς. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και γι’ αυτό γνωρίζω τι ακριβώς μου ζητάει κάθε φορά και πως πρέπει να κινούμαι στο γήπεδο. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, ήταν βασικός λόγος για να έρθω στην Ελλάδα και δεν μένει παρά να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου». 

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ένιωσα αμέσως πόσο πολύ είναι δίπλα μας και μου αρέσει αυτό. Από την πλευρά μας θα δίνουμε πάντα αυτό που μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους».