Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΕΡΝΤΕ

Τι περιμένει για Βέρντε η ΑΕΚ...

Την Τρίτη Ρόμα συγκεντρώθηκε στην “Τριγκόρια” για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν και μέσα στα 27 ονόματα της λίστας που έδωσε ο προπονητής της, Πάουλο Φονσέκα δεν βρίσκεται αυτό του Ντανιέλε Βέρντε, του 23χρονου εξτρέμ που προσπαθεί η ΑΕΚ να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ρόμα, ο Βέρντε δεν βρίσκεται μέσα στο γκρουπ των παικτών που ξεκινούν την προετοιμασία τους καθώς είναι σε διαδικασία αποχώρησης με μεταγραφή. Κάτι το οποίο συνέβη επίσης και με τους Μαρκάνο και Μπιαντά.

Αυτό, ωστόσο, ακόμα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα καθώς θα πρέπει πρώτα να λυθεί η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των εκπροσώπων του παίκτη και της Ρόμα, κάτι που αποτελεί τον τελευταίο σκόπελο για να ξεμπλοκάρει η μεταγραφή του 23χρονου Ιταλού εξτρέμ στην “Ένωση”.

Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με τη Ρόμα, η οποία θα πάρει 1 εκατομμύριο ευρώ και θα κρατήσει ένα 30% ως ποσοστό μεταπώλησης. Όμως αυτή η διαφορά οικονομικής φύσεως μεταξύ των ατζέντηδων του Βέρντε και της Ρόμα θα πρέπει να λυθεί προκειμένου ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναμονή εξελίξεων. Η “Ένωση” χρειάζεται να περιμένει, χωρίς να μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή με ακρίβεια το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των εκπροσώπων του Βέρντε και του ιταλικού συλλόγου.