Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αποχαιρέτησε την ΑΕΚ με συγκινητικό μήνυμα ο Μπακασέτας (ΦΩΤΟ)

Αποχαιρέτησε την ΑΕΚ με συγκινητικό μήνυμα ο Μπακασέτας (ΦΩΤΟ)

Ο Τάσος Μπακασέτας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλάνιασπορ και μέσω διαδικτύου είπε το δικό του... αντίο στην ΑΕΚ με ένα αρκετά συγκινητικό ποστάρισμα.

Μάλιστα, πριν ευχαριστήσει λοιπόν όλους όσους συναναστράφηκε στον σύλλογο, σημείωσε ότι τον αγαπούσε και θα συνεχίσει να τον αγαπάει, γιατί εκτός από καλύτερος ποδοσφαιριστής, έγινε και καλύτερος άνθρωπος. 

Αναλυτικά το μήνυμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού:

«Ακόμα και σήμερα δεν μου είναι εύκολο να γράψω το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μου αλλά οφείλω να το κάνω για πολλούς λόγους!! 

Ύστερα από 3 χρόνια στην ομάδα ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Ένα τέλος που σίγουρα το περίμενα διαφορετικό αλλά ήταν η καλύτερη λύση για όλους. 

Αναπολώντας τις στιγμές νιώθω πολύ περήφανος που κατάφερα σχεδόν τα πάντα (εκτός από το κύπελλο) σε ΟΜΑΔΙΚΟ επίπεδο. Πέρασα απ όλες τις φάσεις που μπορεί να περάσει ένας ποδοσφαιριστής αλλά όλο αυτό ήταν που μου έδωσε δύναμη και επιμονή για να συνεχίζω τον αγώνα μου!! 

Αγάπησα και θ’ αγαπώ αυτή την ομάδα γιατί εκτός του ότι έγινα καλύτερος ποδοσφαιριστής, έγινα ακόμα καλύτερος άνθρωπος! 

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, την διοίκηση και όλα τα μέλη που δουλεύουν στα γραφεία του συλλόγου. Όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα από τους οποίους κέρδισα πολλά, τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα.

Τους αφανείς ήρωες: Τον Μπούρου, τον Κάρβου, τον Στάθα, τον Διονύση, τον Παναγιώτη, τον Ανδρέα, τον Αλέξη τον Μήτσι, τον Γιωργάκη, τον Σπύρο, τον Πανουργιά, τον Μανώλη, τον Γιώργο, τον Χρυσόστομο, τον Μουλίνο, τον Μουλίνο τζούνιορ, τον Κωτσή και τον κύριο Παναγιωτάρα που ήρθαμε πολύ κοντά σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου!! 

Επέλεξα μόνο αυτή την φωτογραφία γιατί ό,τι κι αν έχει γίνει και ό,τι κι αν έγινε, έτσι μου αξίζει να φύγω και τίποτα δεν μπορεί να μου σβήσει τις στιγμές που έζησα!! 

Εις το επανιδείν»!!