Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
24

«Έχει τα φόντα να τα καταφέρει ο Παουλίνιο στην ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ έφερε χθες στην Ελλάδα τον 28χρονο Πορτογάλο δεξιό μπακ Παουλίνιο που έμεινε ελεύθερος από την Τσάβες της πατρίδας του και ο προπονητής του τους τρεις τελευταίους μήνες, Ζοσέ Μότα, έσταξε... μέλι για τον πρώην παίκτη του, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα.

«Είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον Μιγκέλ Καρντόσο και την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο 55χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Είναι πολύ επιθετικός και δυναμικός ποδοσφαιριστής. Ικανός να προκαλέσει ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα με τα ανεβάσματά του, μπορεί να είναι ένα επιπλέον επιθετικό όπλο για τον εκάστοτε προπονητή του.

Στα 27 του χρόνια έχει αποκτήσει την εμπειρία για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και έχει τα φόντα να τα καταφέρει, γιατί διαθέτει ταλέντο, δυναμισμό και φροντίζει να κάνει καλά τη δουλειά του, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Όσο για το μοναδικό "μελανό" σημείο της καριέρας του, τη σύντομη παρουσία του στη Μπράγκα, είπε: «Η μεταγραφή του στη Μπράγκα επιβεβαίωσε ότι έκανε τα σωστά βήματα για μία πολύ αξιόλογη καριέρα. Δεν στέριωσε εκεί, όμως, γιατί όταν πήγε υπήρχαν ήδη άλλοι  ποδοσφαιριστές που είχαν καθιερωθεί στη θέση του δεξιού μπακ. Δεν έπαιζε όσο θα ήθελε και έψαξε να γυρίσει στην Τσάβες.