Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καλαμπάκος

Καλαμπάκος: «Μας ισοπέδωσε η ΑΕΚ»

Ένα καλό ταξίδι που κράτησε ίσως περισσότερο από όσο ήλπιζε χαρακτήρισε την πορεία του Κοροίβου στο Κύπελλο ο Ντίνος Καλαμπάκος. Ο προπονητής των ηττημένων εμφανίστηκε ρεαλιστής για τη διαφορά ποιότητας απέναντι στην ΑΕΚ. 

«Όλα τα ωραία τελειώνουν. Για τον Κόροιβο παρατράβηξε το πράγμα, αλλά παρόλα αυτά κάναμε καλή πορεία στο Κύπελλο. Είναι διαβολοβδομάδα για μας, τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Να δούμε αν θα μπορέσουν να γυρίσουν σύντομα οι τραυματίες μας για να αρχίσουμε το ταξίδι στην Α1. Για το ματς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αντέξαμε για ένα χρονικό διάστημα, αλλά όταν τα παιδιά της ΑΕΚ σοβαρεύτηκαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, μας ισοπέδωσαν. Ήταν ένα καλό μάθημα. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά για το στόχο μας, που είναι η σωτηρία», ανέφερε ο προπονητής των ηττημένων. 

Από πλευράς παικτών του Κοροίβου, ο Γιάννης Χατζηνικόλας είπε: «Δεν χωράνε πολλά σχόλια. Προσπαθήσαμε, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε όλο το ματς. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς και αργήσαμε να αρχίσουμε προετοιμασία. Είναι επιτυχία που φτάσαμε για πρώτη φορά στους 8 του Κυπέλλου. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα».