Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πάντζας

Πάντζας σε Μελισσανίδη: «Μας υποσχεθήκατε μια Μπαρτσελόνα που δεν τη βλέπουμε»

Δημόσια κριτική στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την εικόνα της ΑΕΚ θέλησε να κάνει ο Γιώργος Πάντζας. 

Ο πρώην κωμικός και νυν βουλευτής, που είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, απηύθυνε ανοιχτή επιστολή στον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης», η οποία δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και την «Ώρα των σπορ». 

Σε αυτή λοιπόν αναφέρει ότι ο κόσμος δεν βλέπει την «Μπαρτσελόνα» που του έταξαν και αφού εκφράζει τη γνώμη ότι το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι οι εναλλασσόμενοι προπονητές, ζητάει τρεις μεταγραφές. 

Αναλυτικά η επιστολή Πάντζα 

«Κύριε Πρόεδρε, 

Αγαπητέ Δημήτρη, 

Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι οι εναλλασσόμενοι προπονητές, αλλά η οικονομική δυστοκία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο σοβαρότατο θέμα των ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ. Μας δηλώσατε ότι θα φτιάξετε μια νέα Μπαρτσελόνα την οποία δεν είδαμε στο ΟΑΚΑ με τον Ηρακλή, ούτε στο φιάσκο με τον Ολυμπιακό. 

Αντίθετα είδαμε κάτι παίκτες να μην έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα που χρειάζεται πάθος ποδοσφαιρικό, ταλέντο και αντοχές. 

Στο γήπεδο τα παιχνίδια τα κερδίζουν πρώτα οι ποδοσφαιριστές κατά 80% και έπειτα οι προπονητές. Η ΑΕΚ θα μπορούσε με μια σωστή ομάδα να είναι πρώτη, να διεκδικεί το Πρωτάθλημα και να έχει στο ΟΑΚΑ ένα μέσο όρο θεατών γύρω στις 37.000. Με αυτά τα έσοδα θα κάλυπτε το κόστος των μεταγραφών. Ο λαός της ΑΕΚ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ύστερα από τόσα χρόνια απραξίας. 

Χρειαζόμαστε τρεις παιχταράδες, έναν στην άμυνα, έναν στο κέντρο και έναν στην επίθεση τουλάχιστον. 

Δημήτρη Μελισσανίδη γνωρίζω πόσο αγαπάς την ΑΕΚ. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την ΑΕΚ Πρωταθλήτρια. Ο λαός της ΑΕΚ το θέλει, εσύ μπορείς, ΠΡΟΧΩΡΑ. 

Γιώργος Πάντζας, 

Ηθοποιός 

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».