Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Super Cup: Συναγερμός στην Πάτρα για τη συνύπαρξη Παναθηναϊκών και ΑΕΚτζήδων - Ανησυχία για σοβαρό κίνδυνο επεισοδίων

Super Cup: Συναγερμός στην Πάτρα για τη συνύπαρξη Παναθηναϊκών και ΑΕΚτζήδων - Ανησυχία για σοβαρό κίνδυνο επεισοδίων

Στην Πάτρα αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26/9) θα διεξαχθεί το Super Cup μπάσκετ, με τέσσερις ομάδες να λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση. Στο Final 4 θα μετέχουν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο Προμηθέας Πάτρας, η ΑΕΚ και το Λαύριο.

Παρότι, όμως, περίμεναν οι διοργανωτές μια γιορτή στην αχαϊκή πρωτεύουσα, υπάρχει έντονη ανησυχία για σοβαρό κίνδυνο επεισοδίων. Ο λόγος είναι πως στα παιχνίδια έχει συμφωνηθεί να βρίσκεται κόσμος στις κερκίδες και θα δώσουν το «παρών» 2.500 άτομα, εκ των οποίων 2.150 με εισιτήριο και άλλοι 350 με προσκλήσεις.

Στην αστυνομία, λοιπόν, «πονοκεφαλιάζουν» ειδικά μετά τα προχθεσινά επεισόδια στα Πατήσια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να γίνονται πολλές συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας στο Super Cup.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, οι αρχές της Πάτρας έχουν ήδη στείλει αίτημα για ενίσχυση των δυνάμεων με 6 διμοιρίες από την Αθήνα, ενώ έχει ήδη αποφασιστεί το γήπεδο να εκκενωθεί μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού το Σάββατο και του μικρού τελικού την Κυριακή.

Το πρόγραμμα του Super Cup:

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 

16:30: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Λαύριο
21:00: Προμηθέας Πάτρας-ΑΕΚ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

16:30: Μικρός τελικός
21:00: Μεγάλος τελικός