Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Κλείνει» Λάνγκφορντ και Σλότερ η ΑΕΚ - Κοντά και σε Ματσιούλις - Αποχωρεί πρωτοκλασάτος άσος!

«Κλείνει» Λάνγκφορντ και Σλότερ η ΑΕΚ - Κοντά και σε Ματσιούλις - Αποχωρεί πρωτοκλασάτος άσος!

Οριστικές εξελίξεις, πιθανότατα θετικές, θα υπάρξουν την ερχόμενη εβδομάδα στο μέτωπο της προσπάθειας που κάνει η ΑΕΚ να κρατήσει σημαντικό μέρος του κορμού της ομάδας που τελείωσε πρόωρα τη σεζόν, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο!

Συγκεκριμένα, η Ένωση έχει φτάσει στην τελική ευθεία των επαφών με τους Λάνγκφορντ, Σλότερ και Ματσιούλις.

Τα πράγματα έχουν πάει πολύ καλά και το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει 100% επιτυχία σε αυτή την τριάδα.

Για τους Λάνγκφορντ και Σλότερ απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η ανανέωση των συμβολαίων τους για έναν ακόμη χρόνο.

Και οι δύο θέλουν να συνεχίσουν στην ΑΕΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αλλά και το κλαμπ τους θέλουν πάρα πολύ και η κοινή αυτή διάθεση αποδείχτηκε στην πράξη όλο αυτό το διάστημα των συζητήσεων.

Πιο δύσκολη παραμένει η περίπτωση του Ματσιούλις που όμως τις τελευταίες μέρες έχει μπει σε καλό δρόμο και πλέον οι πιθανότητες παραμονής του αρχηγού είναι περισσότερες από το να αποχωρήσει.

Η ΑΕΚ θα κάνει τις τελικές συζητήσεις μαζί του και υπάρχει αισιοδοξία για το 3 στα 3 που θα είναι ό,τι το καλύτερο για την ομάδα της επόμενης σεζόν που ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου, μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά με διεκδίκηση τίτλου στο Final 8 του BCL.

Αν η ΑΕΚ κλείσει και τις τρεις συμφωνίες, με τους Σλότερ και Λάνγκφορντ να θεωρούνται σχεδόν σίγουροι, τότε θα έχει χρόνο μπροστά της, ώστε μέσα στον Αύγουστο να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες που σίγουρα θα παρουσιαστούν για να κλείσει την εξάδα των ξένων.

Μετά τη διαφαινόμενη φυγή του Ρέι, λόγω του ρόλου του στην ομάδα που δεν είναι αυτός που θέλει ο αθλητής, είναι δεδομένη η απόκτηση ξένου κόμπο γκαρντ που θα μπορεί να παίζει και στο 1 και στο 2, κάτι που δεν γινόταν με τον Ρέι, ενώ για τη δεύτερη θέση αν μείνει ο Ματσιούλις, τότε η Ένωση θα κινηθεί για παίκτη που να παίζει στο 4, αλλά σε κάποια σχήματα θα είναι και στο 5.