Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Δέχθηκε κρούση από την ΑΕΚ ο Δέδας - Τα αγκάθια για το deal»

«Δέχθηκε κρούση από την ΑΕΚ ο Δέδας - Τα αγκάθια για το deal»

Η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΚ συνεχίζεται και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι είναι αυτό του Στέφανου Δέδα.

Ωστόσο, η περίπτωση του Έλληνα κόουτς κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Χάποελ Χολόν. Πριν από μερικούς μήνες, άλλωστε, ο 39χρονος προπονητής ανανέωσε πρόωρα τη συνεργασία του με την ομάδα του Ισραήλ για ακόμη έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2022.

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στην ιστοσελίδα «walla.co.il», η Ένωση έχει κάνει κρούση στον Δέδα και περιμένει την απάντησή του. Από την άλλη, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με τη διοίκηση της Χολόν και πως μέχρι στιγμής δεν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο της αποχώρησής του.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει κι ένα μεγάλο εμπόδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Δέδα. Αυτό δεν είναι άλλο από το νέο συμβόλαιο του 39χρονου, καθώς προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης αποκλειστικά για ομάδα της EuroLeague. Η Ένωση δεν θα αγωνίζεται σ’ αυτή τη διοργάνωση την επόμενη σεζόν, αλλά θα συνεχίσει στο BCL.

Από 'κει και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση να «σπάσει» το εν λόγω συμβόλαιο και ο Δέδας να αποχωρήσει. Ωστόσο, αυτό θα γίνει μόνο εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά η Χάποελ Χολόν, η οποία για να αφήσει τον Έλληνα προπονητή να φύγει θα ζητήσει ένα υψηλό ποσό.