Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανατροπή και νίκη για τη Βαλένθια!

Βρέθηκε στα «σχοινιά», αλλά αντέδρασε υποδειγματικά κόντρα στη συμπολίτισσα. Η Βαλένθια πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 4-2 επί της Λεβάντε στην πρεμιέρα της La Liga και έστω κι αν μιλάμε για την πρώτη αγωνιστική, πάτησε την κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά μετά από έξι σεζόν.

Η ομάδα του Χάβι Γκράθια δέχθηκε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των ντέρμπι της Βαλένθια από το 1977, με τον Μοράλες να σκοράρει μόλις στα 34΄΄ με υπέροχη ατομική ενέργεια. Ο Γκάμπριελ Παουλίστα μπορεί να ισοφάρισε στο 12′, αλλά μέχρι το 36′, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει ξανά το προβάδισμα στο 36′ με τον Μοράλες και είχαν και ακυρωθέν γκολ στο 20′!

Η νέα άμεση απάντηση, όμως, από τον Γκόμες στο 39′ έδωσε την καθοριστική ώθηση για το β΄ ημίχρονο, εκεί όπου ο Βαγιέχο χρίστηκε «ήρωας» από τον πάγκο. Αφού πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 72′, βρήκε δίχτυα στο 75′, «σφραγίζοντας» την ανατροπή και στο 90+4′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ